Apartament 3 camere bloc nou in Alba Iulia zona linistita

92.400 € 

  • Dormitor3
  • Bai1
  • 76 m2

Actualizat la: 26 Septembrie 2023 / 451 afisari

Cod oferta: 9507

Zona:Alba Iulia
Camere:3
S. totala:86 mp
Etaj:2
Nr. bai:1
Compartimentare:decomandat

Apartamente Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

 vă propune spre vânzare un apartament cu 3 camere, situat în cartierul Alba Micesti din Alba Iulia, într-o zonă liniștită și plăcută. Acesta se află într-un bloc nou construit în anul 2022 și ocupă etajul 2 dintr-un total de 4 etaje. Cu o suprafață utilă generoasă de 76 mp, apartamentul este decomandat și dispune de un design modern și funcțional. Compartimentarea inteligentă include un living spațios cu bucătărie open space, 2 dormitoare confortabile, o baie elegantă, o debara practică și un hol generos. De asemenea, apartamentul beneficiază de 2 balcoane, unde puteți petrece momente de relaxare și admira priveliștea împrejurimilor.

Locul de parcare inclus în preț reprezintă un avantaj major, asigurându-vă comoditate și siguranță pentru mașina dumneavoastră. Apartamentul se vinde finisat la cheie, cu materiale de calitate superioară, oferindu-vă astfel confort și eleganță în fiecare colțișor.

Localizarea excelentă a acestui apartament vă pune la dispoziție acces facil la mijloacele de transport în comun, precum și proximitatea față de școli și grădinițe, asigurând astfel un stil de viață comod și practic pentru întreaga familie.

Prețul este usor discutabil, iar proprietarul acceptă și varianta de achiziționare prin intermediul unui credit. Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați folosind ID-ul intern: 9507.

Trifu Imobiliare vă oferă oportunitatea de a achiziționa un apartament modern, confortabil și bine amplasat în Alba Iulia, într-o zonă liniștită și plăcută. Alegeți calitatea și confortul pentru noua dumneavoastră locuință!

Acces: Mixt
Acces internet: Fibra optica, Wireless
Balcoane: Nu este inchis
Bucatarie: Da
Calorifere: Nu
Clasa Energetica: C, A
Destinatie: Locuinta/Birou
Ferestre: PVC
Geam baie: Nu
Incalzire: Incalzire prin pardoseala
Interfon: Interfon
Izolatii termice: Exterior
Lift: Lift
Mobilat: Nemobilat
Pereti: Lavabil, Faianta
Podele: Gresie, Parchet
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Tip Bloc: Bloc
Tip Structura Bloc: Caramida
Usa intrare: Metal
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Supermarket, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Hotel, Ultracentral, Parc, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Terenuri
Vedere: Mixta

Video