Inchirieri apartamente Alba Iulia

Descopera ofertele de apartamente de inchiriat in Alba Iulia, disponibile in proiectele rezidentiale noi dar si in blocurile vechi. Poti alege un apartament care sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de apartamente in Alba Iulia. Folosind filtrele de buget, suprafata si numar de camere, poti alege apartamentul tau. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top zone: Cetate, Centru, Ampoi, Alba Micesti, Micesti, Barabant, Periferie, Partos, Oarda, Oarda, Stadion, Paclisa, Soseaua de Centura, Tolstoi, Orizont

7 oferte de inchirieri apartamente au fost gasite

Apartament decomandat 4 camere 2 bai zona Centru
420 EUR
Centru, Alba Iulia
2
4
90 mp
Apartament 4 camere, M-uri, etaj 1
400 EUR
Cetate, Alba Iulia
2
4
84 mp
Apartament 4 camere de inchiriat
550 EUR
Ampoi, Alba Iulia
2
4
120 mp
Apartament 4 camere decomandat Cetate
264 EUR
Cetate, Alba Iulia
2
4
90 mp
Apartament de inchiriat 4 camere zona Cetate
400 EUR
Cetate, Alba Iulia
2
4
70 mp
Apartament de inchiriat cu 4 camere 79 mp zona Centru
350 EUR
Centru, Alba Iulia
2
4
79 mp
Apartament de inchiriat cu 3 camere etaj 1
300 EUR
Cetate, Alba Iulia
2
4
71 mp

Care sunt avantajele inchirierii unui apartament cu 4 camere in Alba Iulia?

Alba Iulia este unul dintre oraselele ce ofera o varietate larga de oportunitati de dezvoltare, fiind concomitent si un oras cu un potential turistic major. Avantajele inchirierii unui apartament cu 4 camere in Alba Iulia reiese prin prisma preturilor avantajoase, a calitatii deosebite a locuintelor, dar si prin facilitatile deosebite din zonele anexe ale orasului.

Cum te poate ajuta o agentie sa gasesti apartamentul de inchiriat ideal?

Ofertele imobiliare sunt atat de numeroase incat alegerea unui apartament cu 4 camere de inchiriat in Alba Iulia potrivit a devenit o provocare de zile mari, chiar si pentru acei cumparatori care stiu cu exactitate ce isi doresc. Prin colaborarea cu o agentie imobiliara locala, identificarea apartamentului de inchiriat potrivit nu este decat o simpla chestiune de timp avand in vedere ca acestea dispun de portofolii complete cu oferte de inchiriere si achizitii pentru locuinte.