Termeni si conditii

Site-ul www.trifuimobiliare.ro este proprietatea TRIFU IMOBILIARE SRL cu sediul în Bucerdea Vinoasă, nr.105, jud. Alba,  CUI 42497194, societate comercială cu răspundere limitată de naționalitate română.

Numele TRIFU IMOBILIARE și sigla sunt mărci înregistrate la OSIM.

Confidenţialitatea Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi.

TRIFU IMOBILIARE respectă şi protejează confidenţialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Scopul acestei reguli de confidenţialitate este să vă furnizeze tipul de informaţii pe care noi îl colectăm şi modul în care folosim aceste informaţii.

Toate conditiile de utilizare a site-ului www.trifuimobiliare.ro sunt în concordanță cu dispozițiile Regulamentului European nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Regulamentul 2016/679/UE îți oferă mai multe drepturi raportat la prelucrarea datelor dvs. personale.

Drepturi prevazute de Regulament:

* Dreptul de acces

Reprezintă dreptul dvs. de a obține o confirmare din partea noastră că vă prelucrăm datele personale și să vă oferim acces la aceste date, precum și informații despre cum sunt prelucrate.

* Dreptul la rectificare

Reprezintă dreptul dvs. de a obține din partea noastră rectificarea datelor cu caracter personal inexacte.

* Dreptul la ștergere/de a fi uitat 

Reprezintă dreptul dvs. de a obține ștergerea datelor cu caracter personal în situația în care este aplicabil unul dintre cazurile prevazute expres de Regulament. 

Datele dvs personale care vor fi prelucrate:

Datele personale solicitate prin intermediul site-ului si care vă vor fi prelucrate sunt urmatoarele: nume și prenume, număr de telefon, adresă de e-mail.

Scopul prelucrării:

Datele dvs. personale furnizate prin intermediul site-ului vor fi folosite în scopul realizării activităților de intermediere imobiliară. Completarea formularelor de pe site echivalează cu o acceptare a dvs. a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului www.trifuimobiliare.ro.

În situația în care doriți să beneficiați de unul dintre serviciile noastre imobiliare, vă punem în vedere faptul ca datele furnizate de către dvs. vor fi furnizate către agentii imobiliari în vederea identificarii soluțiilor imobiliare optime pentru dvs. și pentru propunerea către dvs. a celor mai bune produse imobiliare.

Apararea drepturilor dvs:

Dacă considerati că vreunul dintre drepturile prevazute de Regulament ti-a fost încălcat, vă puteți adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul de telefon 031-8059211 sau la adresa de e-mail anspdcp@dataprotection.ro.

TRIFU IMOBILIARE își rezervă dreptul de a face modificări, corecturi în acest site, precum și îmbunătățiri ale informațiilor conținute în acest site, în orice moment și fără notificare prealabilă.Informțiile de pe site-ul www.trifuimobiliare.ro pot conține greșeli tehnice