Despre noi

Agenția imobiliară TRIFU IMOBILIARE a fost înființată cu un scopul de a oferi servicii profesionale și de a căuta soluții imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigențelor clienților noștri.

De la primii pași și până astăzi ne-am crescut performanțele, și ne-am diversificat serviciile pe care le oferim.

Cei câțiva oameni care au pornit la drum împreună au acumulat multă experiență și au acum satisfacția de a spune ca sunt mentorii unei echipe de profesioniști.

Prin prisma serviciilor oferite, calitatea acestora, dar și beneficiind de un personal calificat și cu experiența, agenția imobiliară TRIFU IMOBILIARE și-a câștigat o pozitie bine consolidata în topul agențiilor imobiliare ce acționează pe piața din Alba Iulia si din intreg judetul Alba.

Servicii oferite:

  • ofertare de proprietăți imobiliare
  • cumparare de proprietăți imobiliare
  • intermediere în tranzacții imobiliare
  • asistență bancară, juridică și acte notariale
  • evaluari imobiliare

Toți clienții noștri au certitudinea că tranzacțiile la care iau parte se derulează în deplină siguranță, deoarece TRIFU IMOBILIARE  înseamnă în primul rând un partener de afaceri și un consilier de încredere pentru toți clienții nostri. Pentru ca piața imobiliară a viitorului va aparține intermediarilor profesioniști, și companiilor care vor oferi servicii complete și de calitate.

Vă așteptăm și va asigurăm că proprietatea achiziționată prin intermediul nostru este imobilul mult dorit, și o foarte buna investiție în timp.