Spatii industriale de inchiriat Alba Iulia

Descopera ofertele de spatii industriale de inchiriat in Alba Iulia. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de spatii industriale in Alba Iulia. Folosind filtrele de buget si suprafata, poti alege oferta ta. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top zone: Cetate, Centru, Ampoi, Alba Micesti, Micesti, Barabant, Periferie, Partos, Oarda, Oarda, Stadion, Paclisa, Soseaua de Centura, Tolstoi, Orizont

6 oferte de spatii industriale de inchiriat au fost gasite

Hala de inchiriat 400 mp cu incalzire pe gaz si trifazic
1.600 EUR
Ampoi, Alba Iulia
2
2
400 mp
Spatiu industrial de inchiriat 280 mp
1.900 EUR
Ampoi, Alba Iulia
2
4
280 mp
Hale industriale de inchiriat Alba Iulia
1.500 EUR
Centru, Alba Iulia
1
2
300 mp
Hala de inchiriat, 90 mp, zona Cetate
500 EUR
Cetate, Alba Iulia
1
1
90 mp
Hale de inchiriat Soseaua de centura, 600mp
1.680 EUR
Soseaua de Centura, Alba Iulia
1
1
1000 mp
Hala industriala 250mp
700 EUR
Ampoi, Alba Iulia
2
4
250 mp

Care sunt avantajele de a inchiria un spatiu industrial?

Decizia de a cumpara un spatiu industrial poate fi una destul de dificila, in special daca lucrurile sunt privite prin perspectiva costului total. In astfel de circumstante, inchirierea unui spatiu industrial devine o solutie mult mai potrivita, ce vine la pachet si cu o serie notabila de avantaje. Astfel, prin inchirierea unui spatiu, exista posibilitatea de a muta activitatea intr-o alta zona, mai avantajoasa, dar si faptul ca bugetul nu va fi blocat, fiind astfel folosit pentru diverse alte investitii.

Unde gasesti un spatiu industrial de inchiriat adaptat nevoilor tale?

Gasirea unui spatiu industrial de inchiriat, adaptat in totalitate nevoilor tale, presupune stabilirea unor criterii de selectie stricte, localizarea fiind unul dintre cele mai importante. O cale simpla de a identifica ofertele locale este aceea de a te adresa unei agentii imobiliare. Spre exemplu, daca te afli in cautarea unui spatiu industrial de inchiriat in Alba Iulia, colaborarea cu o agentie imobiliara locala, poate reduce semnificativ timpul de cautare.