Spatii industriale de vanzare Alba Iulia

Descopera ofertele de spatii industriale de vanzare in Alba Iulia. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de spatii industriale in Alba Iulia. Folosind filtrele de buget si suprafata, poti alege oferta ta. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top zone: Cetate, Centru, Ampoi, Alba Micesti, Micesti, Barabant, Periferie, Partos, Oarda, Oarda, Stadion, Paclisa, Soseaua de Centura, Tolstoi, Orizont

2 oferte de spatii industriale de vanzare au fost gasite

Depozit de vanzare DN1 Alba-Sebes
2.500.000 EUR
Periferie, Alba Iulia
4
10
1021 mp
Hala industriala de vanzare Vintu de Jos 1214 mp teren !
140.000 EUR
Periferie, Alba Iulia
1
3
678 mp

Ce sunt spatiile industriale?

Spre deosebire de cele comerciale, spatiile industriale desemneaza acele zone pe a caror suprafata sunt planificate diferite dezvoltari de natura industriala. Indiferent de domeniul de activitate al industriei, spatiul este vital pentru afacerile din aceasta sfera, avand in vedere tendinta acestor business-uri de a se extinde in mod constant. De aceasta extindere a industriei depinde capacitatea de productie si in ultima instanta profitul.

Cum gasesti rapid si usor un spatiu industrial adaptat perfect nevoilor business-ului tau?

Identificarea spatiului industrial potrivit presupune in general un efort urias, de aceea este recomandat sa apelezi la specialisti atunci cand nu cunosti pe deplin avantajele unei zone. Spre exemplu, daca doresti sa iti dezvolti o afacere in Alba Iulia, apelarea la serviciile unei agentii care se ocupa cu vanzari de spatii industriale in Alba Iulia, reprezinta una dintre cele mai simple cai prin care poti identifica un astfel de spatiu.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe