Inchirieri garsoniere Alba Iulia

Descopera ofertele de garsoniere de inchiriat in Alba Iulia. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de garsoniere in Alba Iulia. Folosind filtrele de buget si suprafata, poti alege oferta ta. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top zone: Cetate, Centru, Ampoi, Alba Micesti, Micesti, Barabant, Periferie, Partos, Oarda, Oarda, Stadion, Paclisa, Soseaua de Centura, Tolstoi, Orizont

3 oferte de inchirieri garsoniere au fost gasite

Garsoniera de inchiriat etaj 3 zona Cetate
200 EUR
Cetate, Alba Iulia
1
1
30 mp
Garsoniera la casa zona Cetate
250 EUR
Cetate, Alba Iulia
1
1
25 mp
Garsoniera etaj 1 de inchiriat  situata in M-uri
270 EUR
inchiriata
Cetate, Alba Iulia
1
1
36 mp

De ce sa inchiriezi o garsoniera?

Inchirierea unei locuinte reprezinta o alternativa excelenta atunci cand bugetul disponibil nu ne permite achizitia directa a unui imobil. Inchirierea unei garsoniere este un lucru avantajos in special pentru faptul ca numarul cheltuielilor este mult mai redus, in special cele aferente intretinerii. Mai mult decat atat, de indata ce contractul de inchiriere se incheie, exista oricand posibilitatea de mutare intr-un alt imobil si intr-o alta zona.

De ce sa inchiriezi o garsoniera prin intermediul unei agentii?

Gasirea unei garsoniere de inchiriat, care sa respecte pe deplin exigentele personale este un proces ce poate dura destul de mult, astfel ca prin colaborarea cu o agentie imobiliara, totul poate deveni mult mai simplu. Spre exemplu, daca se doreste a se achizitiona o garsoniera in Alba Iulia, o agentie locala poate pune la dispozitia celor interesati, un intreg portofoliu de oferte, facilitand astfel intreg procesul de gasirea al locuintei potrivite.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe