Casa S+P+Pod 4 camere 6283 mp teren comuna Ighiu

234.000 € 

  • Dormitor4
  • Bai2
  • 160 m2

Actualizat la: 8 Februarie 2024 / 310 afisari

Cod oferta: 9236

Zona:Comuna Ighiu
An constructie:1970
S. utila:160 mp
S. teren:6283 mp

Case Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

vă propune spre vânzare o casă individuală amplasată în comuna Ighiu, județul Alba. Situată într-o zonă superbă, această casă spațioasă de tip S+P+Pod dispune de 4 camere și se întinde pe un teren generos de 6283 mp.

Locuința este compusă dintr-un living luminos, o bucătărie generoasă cu camară de depozitare, loc pentru servit masa și hol de acces către celelalte încăperi. În plus, beneficiază de 2 băi, una dintre ele fiind recent renovată și dotată cu geam de aerisire. Casa dispune și de o pivniță utilă pentru depozitarea proviziilor și o scară interioară ce facilitează accesul în pod.

Exteriorul proprietății include o livadă în care se regăsesc pomi fructiferi, oferind astfel posibilitatea de a vă bucura de produse proaspete și naturale. De asemenea, există și o balta special amenajată pentru pescuitul de caras și crap.

Încălzirea casei este asigurată prin intermediul unei centrale termice ce funcționează în sistem de calorifere, asigurând un confort termic optim. Pardoseala este placată cu gresie ceramică, conferind un aspect elegant și ușor de întreținut.

Un alt avantaj al acestei case este posibilitatea de a utiliza două surse de curent electric, respectiv monofazic și trifazic, având două bransamente diferite.

Suprafața totală construită a casei este de 198 mp, optim distribuită între încăperi, oferind spațiu suficient pentru orice nevoie. Casa, construită în anul 1970, are o structură solidă din cărămidă și se pretează pentru diverse destinații, cum ar fi locuință permanentă, conac, azil de bătrâni sau pensiune.

Prețul acestui imobil este discutabil. Pentru a programa o vizionare și a obține mai multe informații, vă invităm să contactați Trifu Imobiliare Alba Iulia. ID intern: 9236.

Acces auto: Acces auto
Acces Casa: Pietonal, Auto
Acces internet: Fibra optica, Cablu
Acoperis: Tigla
Bucatarie: Mobilata, Utilata, Da
Calorifere: Da
Curte: Gradina, Livada
Destinatie: Locuinta/Birou
Dotari: Scara interioara, Pivnita, Crama, Cuptor microunde, TV, Wifi
Ferestre Casa: Term. aluminiu
Incalzire Casa: Sobe, Centrala Termica
Izolatii termice: Fara
Materiale: Lemn, Beton Armat, Caramida
Mobilat: Partial, Clasic, Stare Buna
Pereti: Glet, Faianta, Lavabil
Podele: Gresie, Dusumea
Stadiu Finisare: Finalizat
Strazi: Asfaltate
Structura Casa: Caramida
Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
Tip Casa: Individuala
Tip Curte: Individuala, Teren in proprietate
Utilitati: Gaz, Fosa septica, Apa, Curent, CATV, Internet
Vecinatati Spatii: Autobuz, Intersectie circulata, Benzinarie, Terenuri, Trafic Pietonal