Teren 911mp cu potential strada publica in dezvoltare

Descriere teren

Terenuri Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

vă propune spre vânzare un teren intravilan cu o suprafață de 911 mp, situat în Alba Iulia, în zona Bazin Olimpic. Acest teren beneficiază de un mare potențial, având în vedere dezvoltarea în curs a străzii publice unde se afla terenul.

Cu o deschidere de 20 ml la strada publică și dotat cu iluminat stradal și utilități, acest teren oferă posibilitatea construirii unei locuințe sau a unui proiect imobiliar. Indicatorii urbanistici POT 40% și CUT 1.2, ceea ce permite o construcție adecvată nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

În plus, terenul se vinde împreună cu o altă parcelă de teren în suprafață de 462 mp, ca bonus. Această ofertă reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei interesați să achiziționeze un teren cu potențial de dezvoltare într-o zonă promițătoare.

Prețul este ușor negociabil, iar ID-ul intern al proprietății este 9620. Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la TRIFU IMOBILIARE.

Vă invităm să profitați de această ocazie unică de a achiziționa un teren cu potențial, într-o zonă în dezvoltare, care vă va oferi numeroase posibilități în realizarea proiectelor dumneavoastră imobiliare.ID Oferta: 9620

Pret Vanzare: € 130,000 
Zona:Alba Iulia
Suprafata:911 mp
Reper:Bazin Olimpic
Fronturi:1
Localizare:Intravilan
Deschidere:20 ml
Tip teren:Construibil
Acces teren:Auto, Pietonal
Strazi:Pietruite
Pretabil:Case / vile
Actualizat la: 15 Noiembrie 2023
Numar de afisari: 52

Caracteristici generale

  • POT: 40%
  • CUT: 1,2
  • Distanta utilitati: La
  • Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Internet
  • Alte caracteristici: Iluminat stradal, Oportunitate de investitie, Teren imprejmuit