Teren 6460 mp constructie blocuri case insiruite la asfalt !

850.000 € 

  • 6460 m2

Actualizat la: 14 Septembrie 2023 / 162 afisari

Cod oferta: 9483

Teren 6460 mp constructie blocuri case insiruite la asfalt !
Teren 6460 mp constructie blocuri case insiruite la asfalt !
Zona:Alba Micesti

Terenuri Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

vă propune spre vânzare un teren intravilan situat în Alba Iulia, zona Alba Micesti, ideal pentru construcția de blocuri, case insiruite sau duplexuri. Acest teren are o suprafață generoasă de 6460 mp și beneficiază de deschidere la două străzi. La strada principală, deschiderea este de 29 m, iar la strada secundară de 16 ml. Localizarea excelentă a acestui teren, la asflat și într-o zonă cu acces facil la infrastructură, face ca acesta să fie potrivit pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar de amploare. Fiind situat într-o zonă rezidențială, terenul oferă posibilitatea construirii de locuințe moderne și confortabile, într-un mediu liniștit și plăcut.

Prețul acestui teren este negociabil, iar posibilitățile de dezvoltare sunt multiple, în funcție de nevoile și preferințele investitorului. Cu o amplasare strategică și o suprafață generoasă, această proprietate reprezintă o oportunitate unică pentru cei care doresc să investească în domeniul imobiliar. ID intern: 9483.

Pentru mai multe informații despre acest teren și pentru a stabili o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat. Echipa Trifu Imobiliare vă stă la dispoziție cu profesionalism și experiență în domeniul imobiliar.

Acces Teren: Pietonal, Autobuz, Auto
Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie, Iluminat stradal
Strazi Teren: Asfaltate
Teren Pretabil: Case / vile, Bloc
Urbanism: CU
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Supermarket, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata