Teren de vanzare cu casa construita zona Schit

99.800 € 

  • 998 m2

Actualizat la: 14 Noiembrie 2023 / 768 afisari

Cod oferta: 9480

Zona:Cetate

Terenuri Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

vă propune spre vanzare un teren intravilan construibil în Alba Iulia - zona Schit, situat într-o locație privilegiată. Acest teren vine la pachet cu o casă deja construită, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de un cămin confortabil într-un mediu liniștit și plin de natură. Terenul are o suprafață generoasă de 998 mp și o deschidere 17ml la o stradă. Aceasta îți oferă posibilitatea de a exploata în mod optim spațiul disponibil și de a crea o locuință care să corespundă întru totul nevoilor și preferințelor tale.

Amplasat în apropierea zonei istorice a Cetății Alba Iulia, acest teren beneficiază de o atmosferă autentică și o priveliște pitorească. Te vei putea relaxa în voie în mijlocul naturii și vei avea acces facil la toate facilitățile orașului.Pretul este negociabil, iar Trifu Imobiliare se asigură că vei primi toate informațiile necesare pentru a face o achiziție înțeleaptă. ID-ul intern al acestui teren deosebit este 9480.

Dacă vrei să îți găsești un cămin într-o zonă liniștită și plină de frumuseți naturale, nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii despre acest teren de vanzare cu casa construita în zona Schit. Echipa Trifu Imobiliare este pregătită să îți ofere asistență deplină și să te însoțească în procesul de achiziție al casei visurilor tale.

Acces Teren: Pietonal, Auto
Acces Utilitati: Pe Teren
Alte Caracteristici Teren: Teren imprejmuit
Constructie Teren: Demolabila
Strazi Teren: In lucru
Teren Pretabil: Case / vile
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vecinatati Spatii: Zona comerciala, Supermarket, Trafic Pietonal, Restaurant/pub, Terenuri