Teren zona Dealul furcilor cu toate utilitatile, pozitie buna

74.500 € 

  • 552 m2

Actualizat la: 30 Aprilie 2024 / 172 afisari

Cod oferta: 9873

Teren zona Dealul furcilor cu toate utilitatile, pozitie buna
Teren zona Dealul furcilor cu toate utilitatile, pozitie buna
Zona:Cetate

Terenuri Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

vă propune spre vânzare o parcelă de teren pretabilă pentru construirea unei case individuale, cu regim de înălțime S+P+1E. Terenul, situat în Alba Iulia, zona Dealul Furcilor, se bucură de o poziție excelentă, la doar 10 minute de Cetatea Alba Carolina. Cu o suprafață de 552 mp și deschiderea la stradă de 14 ml, acest teren beneficiază de toate utilitățile necesare: canalizare, apă și curent electric sunt deja racordate, iar gazul este disponibil în stradă (se poate realiza racordarea în baza autorizației de construire).

Zona în care este amplasat terenul este destinată exclusiv caselor individuale, oferind un mediu urbanistic aerisit și plăcut. Terenul deține Certificat de Urbanism pentru elaborarea DTAC pentru construirea unei locuințe individuale, imprejmuire și racordarea la utilități, fiind astfel pregătit pentru demersurile de autorizare imediată.

Cu posibilitatea construirii unei case pe trei niveluri, acest teren reprezintă o investiție excelentă pentru cei care își doresc să își construiască propria locuință într-o zonă liniștită și bine poziționată din Alba Iulia. Pentru mai multe informații sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitați să ne contactați! ID intern: 9873.

Acces Teren: Pietonal, Auto
Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie
Strazi Teren: In lucru
Teren Pretabil: Case / vile
Urbanism: PUZ
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Telefon, Internet
Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Supermarket, Trafic Pietonal, Benzinarie, Hotel, Central, Parc, Centru universitar, Scoala/gradinita, Spatii industriale, Terenuri