Teren construibil cu toate utilitatile, 500mp

21.000 € 

  • 500 m2

Actualizat la: 24 August 2023 / 225 afisari

Cod oferta: 9446

Teren construibil cu toate utilitatile, 500mp
Teren construibil cu toate utilitatile, 500mp
Teren construibil cu toate utilitatile, 500mp
Zona:Ciugud

Terenuri Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

 vă propune spre vânzare un teren intravilan în Ciugud, la intrare dinspre Seușa. Această proprietate oferă oportunitatea de a construi locuința mult visată într-o zonă liniștită și pitorească. Terenul are o suprafață generoasă de 500 mp și beneficiază de toate utilitățile necesare, inclusiv apă, gaz, curent și canalizare.

Cu o deschidere impresionantă de 36 metri liniari la una dintre străzi, acest teren este ideal pentru a vă pune în aplicare orice planuri de construcții. Fiind situat într-o zonă accesibilă și cu aproximativii 10 km distanță față de Alba Iulia, terenul va oferi confort și o conexiune rapidă cu orașul.

Prețul terenului este negociabil, astfel încât puteți găsi soluția perfectă pentru bugetul dumneavoastră. ID-ul intern al proprietății este 9446.

Trifu Imobiliare vă invită să vizitați această oportunitate unică și să profitați de avantajele oferite de acest teren construibil, pregătit să devină fundația pentru visul dumneavoastră imobiliar. Vă așteptăm cu drag să ne contactați pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare.

Acces Teren: Pietonal, Auto
Acces Utilitati: La distanta
Alte Caracteristici Teren: Iluminat stradal
Strazi Teren: In lucru
Teren Pretabil: Case / vile
Urbanism: CU
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
Vecinatati Spatii: Autobuz, Terenuri

Video