Teren de vanzare in zona Orizont 350mp cu utilitati

19.250 € 

  • 350 m2

Actualizat la: 22 Septembrie 2023 / 189 afisari

Cod oferta: 9510

Teren de vanzare in zona Orizont 350mp cu utilitati
Teren de vanzare in zona Orizont 350mp cu utilitati
Zona:Orizont

Terenuri Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

vă propune spre vanzare un teren intravilan în zona Orizont, cu o suprafață generoasă de 350 mp și o deschidere de 17.87 ml la strada. Acest teren este potrivit pentru construirea unei locuințe individuale cu parter și etaj (P+1), având un coeficient de ocupare a terenului (POT) de 40%.

Terenul beneficiază de utilități, inclusiv apă și canalizare, care au fost deja executate și dispun de bransament, iar gazul și curentul sunt în curs de execuție. Astfel, veți putea beneficia de toate facilitățile necesare pentru o locuință modernă și confortabilă.

Prețul terenului este fix, iar ID-ul intern al acestuia este 9510. Vă invităm să profitați de această oportunitate și să achiziționați acest teren excelent amplasat în zona Orizont, care oferă acces rapid la numeroase facilități și servicii din apropiere.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru. Echipa TRIFU IMOBILIARE vă stă la dispoziție cu profesionalism și experiență în domeniul imobiliar, pentru a vă ajuta să găsiți terenul perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Acces Teren: Pietonal, Maxi Taxi, Auto
Acces Utilitati: Pe Teren
Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie
Strazi Teren: In lucru
Teren Pretabil: Case / vile
Urbanism: CU
Utilitati: Apa, Canalizare
Vecinatati Spatii: Terenuri