Teren cu vanzare cu utilitati zona Orizont 581mp

39.508 € 

  • 581 m2

Actualizat la: 16 Mai 2024 / 192 afisari

Cod oferta: 9511

Teren cu vanzare cu utilitati zona Orizont 581mp
Teren cu vanzare cu utilitati zona Orizont 581mp
Teren cu vanzare cu utilitati zona Orizont 581mp
Zona:Orizont

Terenuri Alba Iulia

TRIFU IMOBILIARE ALBA IULIA

vă propune spre vanzare un teren intravilan construibil în zona Orizont, cu o suprafață generoasă de 581 mp și o deschidere de 15 ml la stradă. Acest teren reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei interesați să-și construiască locuința de vis într-o zonă liniștită și bine poziționată.

Terenul beneficiază de un POT (coeficient de ocupare a terenului) de 30%, ceea ce permite construirea unei locuințe spațioase și confortabile. De asemenea, zona este destinată exclusiv locuințelor individuale, asigurând astfel intimitate și un cadru prielnic pentru o viață liniștită și plină de confort.

Un alt avantaj al acestui teren este reprezentat de faptul că utilitățile sunt în curs de executie, ceea ce înseamnă că veți beneficia de toate facilitățile necesare în cel mai scurt timp posibil. Astfel, veți avea acces la apă, canalizare, energie electrică și gaz, asigurându-vă astfel confortul și bunăstarea în noua dumneavoastră locuință.

Nu ratați ocazia de a achiziționa acest teren cu potențial imens de dezvoltare și de a vă construi casa visurilor voastre într-un mediu prietenos și plin de frumusețe. Contactați-ne acum pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare. ID intern: 9511.

TRIFU IMOBILIARE - partenerul dumneavoastră de încredere în achiziționarea terenurilor și construirea locuinței perfecte!

Acces Teren: Pietonal, Maxi Taxi, Auto
Acces Utilitati: Pe Teren
Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie
Strazi Teren: In lucru
Teren Pretabil: Case / vile
Urbanism: CU
Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz