Inchirieri spatii birouri in judetul Alba

Descopera ofertele de spatii birouri de inchiriat in . Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de spatii birouri in . Folosind filtrele de buget si suprafata, poti alege oferta ta. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top localitati: Alba Iulia, Vintu de Jos, Sebes, Ciugud, Sard, Abrud, Aiud, Limba, Teius, Seusa

5 oferte de inchirieri spatii birouri au fost gasite

Spatiu de birouri de inchiriat Centru 92 mp P+E !
450 EUR
Centru, Alba Iulia
2
4
92 mp
Birouri de ?nchiriat ?n Vintu de Jos - Trifu Imobiliare
800 EUR
Vintu de Jos, Vintu de Jos
1
6
100 mp
Spatiu birouri de inchiriat zona Centru
200 EUR
Centru, Alba Iulia
1
1
35 mp
Spatiu birouri 750mp
3.500 EUR
Centru, Alba Iulia
4
11
700 mp
Spatiu pt birouri in Cetate
350 EUR
Cetate, Alba Iulia
mp

Ce avantaje prezinta inchirierea unor spatii pentru birouri?

Inchirierea de spatii pentru birouri este o decizie ce aduce cu sine numeroase avantaje, cele mai importante fiind de natura economica. Prin inchiriere, nu va fi necesar sa se blocheze o parte importanta din capitalul companiei, ceea ce ofera posibilitatea ca acesta sa fie investiti in diferite departamente. Concomitent, la finalul contractului de inchiriere, exista posibilitatea de a renunta la spatiu, relocand astfel compania intr-un alt sediu, fara alte pierderi aferente devalorizarii spatiului in timp.

Cum poti identifica si inchiria cu usurinta un spatiu de birouri adaptat nevoilor tale?

Gasirea unui spatiu de birouri pentru inchiriat nu este intotdeauna un lucru simplu, de aceea pentru a facilita intreg procesul, este recomandat sa stabilesti inca de la inceput toate exigentele ce se impun, urmand ca mai apoi sa faci cautarile de rigoare. Pentru a usura si mai mult acest lucru, exista posibilitatea de a solicita ajutorul unei agentii de specialitate, care poate asigura tot sprijinul necesar in vederea identificatii unui spatiu de birouri, in totalitate adaptat bugetului si nevoilor actuale.