Spatii comerciale de inchiriat Cetate, Alba Iulia

Descopera ofertele de spatii comerciale de inchiriat in Alba Iulia zona Cetate,. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de spatii comerciale in Alba Iulia. Folosind filtrele de buget si suprafata, poti alege oferta ta. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top localitati: Alba Iulia, Vintu de Jos, Sebes, Ciugud, Sard, Abrud, Aiud, Limba, Teius, Seusa

20 oferte de spatii comerciale de inchiriat au fost gasite

Spatiu cabinet medical Cetate
650 EUR
Cetate, Alba Iulia
2
4
80 mp
Spatiu comercial, 30 mp utili, ultracentral
400 EUR
Cetate, Alba Iulia
1
1
30 mp
Spatiu comercial de inchiriat Cetate
450 EUR
Cetate, Alba Iulia
1
1
30 mp
SPATIU COMERCIAL DE INCHIRIAT ZONA CETATE
250 EUR
Cetate, Alba Iulia
1
2
30 mp
Spatiu comercial Cetate
850 EUR
Cetate, Alba Iulia
1
1
40 mp

De ce sa inchiriezi un spatiu comercial?

Spre deosebire de achizitia propriu-zisa a unui spatiu comercial, inchirierea acestuia este o decizie ce vine la pachet cu o varietate de avantaje, in special daca se raporteaza totul pe o perioada mai indelungata de timp. Astfel, prin inchirierea unui spatiu comercial, se va evita blocarea capitalului, insa va exista si posibilitatea de a renunta in timp la spatiu, fara pierderi majore.

Cum gasesti rapid si eficient un spatiu comercial potrvit?

Alegerea unui spatiu comercial este un proces complex ce necesita in general o evaluare amanuntita inainte de a se lua o decizie ferma. Pentru ca identificarea unui astfel de spatiu nu este un lucru tocmai simplu, colaborarea cu o agentie de profil te poate duce mult mai simplu si mai usor aproape de rezultatul scontat.