Terenuri de vanzare Paclisa, Alba Iulia

Descopera ofertele de terenuri de vanzare in Alba Iulia zona Paclisa,. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de terenuri in Alba Iulia. Folosind filtrele de buget si suprafata, poti alege oferta ta. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top localitati: Alba Iulia, Vintu de Jos, Sebes, Ciugud, Sard, Abrud, Aiud, Limba, Teius, Seusa

4 oferte de terenuri de vanzare au fost gasite

Teren intravilan, Paclisa, 31 Eur/mp
32.674 EUR
Paclisa, Alba Iulia
1054 mp
Teren constructii 400mp, la asfalt,
25.000 EUR
Paclisa, Alba Iulia
406 mp
Teren de vanzare 7600 mp Paclisa
80.000 EUR
Paclisa, Alba Iulia
7600 mp
Teren intravilan zona Paclisa. 4.400 mp, panorama deosebita
59.500 EUR
Paclisa, Alba Iulia
4400 mp

Cum alegi un teren de vanzare?

Alegerea unui teren de vanzare este un proces pentru care ar trebui stabilite cateva criterii de selectie stricte. Desi pretul este de cele mai multe ori unul dintre factorii de decizie la care se apeleaza, totodata trebuie tinut cont si de o serie de alte criterii de selectie precum: locul in care este amplasat, studierea planului urbanistic sau studiul geologic. Chiar daca intr-o prima etapa aceste lucruri nu par a fi esentiale, este recomandat ca niciodata sa nu se faca o achizitie de teren, inainte de a stii cu precizie aceste detalii.

Cum te poate ajuta o agentie de profil sa identifici terenul de vanzare potrivit?

Daca te afli, spre exemplu in cautarea unui teren de vanzare in Paclisa, una dintre cele mai simple cai prin care il poti identifica este prin colaborarea cu o agentie de profil. Aceasta nu doar ca poate pune la dispozitia ta o varietate de oferte insa, in functie de exigentele impuse, iti poate oferi tot suportul necesar pentru a gasi terenul de vanzare adaptat complet nevoilor tale.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe