Terenuri de vanzare Periferie, Alba Iulia

Descopera ofertele de terenuri de vanzare in Alba Iulia zona Periferie,. Poti alege o proprietate sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de terenuri in Alba Iulia. Folosind filtrele de buget si suprafata, poti alege oferta ta. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top localitati: Alba Iulia, Vintu de Jos, Sebes, Ciugud, Sard, Abrud, Aiud, Limba, Teius, Seusa

7 oferte de terenuri de vanzare au fost gasite

Teren de vanzare la asfalt cu toate utilitatile
49.000 EUR
Periferie, Alba Iulia
1400 mp
Teren intravilan Teleac,cu utilitati
71.400 EUR
Periferie, Alba Iulia
2100 mp
Teren intravilan de vanzare 10ha
2.500.000 EUR
Periferie, Alba Iulia
100000 mp
Teren extravilan, 5600 mp pe DJ 107C
28.000 EUR
Periferie, Alba Iulia
5600 mp
Teren extravilan, 5275 mp pe DJ107C
39.562 EUR
Periferie, Alba Iulia
5275 mp
Teren ideal pentru casa de vacanta in Arieseni
60.000 EUR
vanduta
Periferie, Alba Iulia
4000 mp

Cum alegi un teren de vanzare?

Alegerea unui teren de vanzare este un proces pentru care ar trebui stabilite cateva criterii de selectie stricte. Desi pretul este de cele mai multe ori unul dintre factorii de decizie la care se apeleaza, totodata trebuie tinut cont si de o serie de alte criterii de selectie precum: locul in care este amplasat, studierea planului urbanistic sau studiul geologic. Chiar daca intr-o prima etapa aceste lucruri nu par a fi esentiale, este recomandat ca niciodata sa nu se faca o achizitie de teren, inainte de a stii cu precizie aceste detalii.

Cum te poate ajuta o agentie de profil sa identifici terenul de vanzare potrivit?

Daca te afli, spre exemplu in cautarea unui teren de vanzare in Periferie, una dintre cele mai simple cai prin care il poti identifica este prin colaborarea cu o agentie de profil. Aceasta nu doar ca poate pune la dispozitia ta o varietate de oferte insa, in functie de exigentele impuse, iti poate oferi tot suportul necesar pentru a gasi terenul de vanzare adaptat complet nevoilor tale.