CARTIERUL "PĂDURII", O PĂRTICICĂ RUPTĂ DIN RAI CU DRUMURI DIN PĂMÂNT ȘI FĂRĂ UTILITĂȚI..

 Aflat în partea de nord al orașului Alba Iulia se dezvoltă, de câțiva ani, acest cartier prin tenacitatea unor oameni ce se ambiționează să creadă că în final primăria sau  firmele furnizoare de gaz și curent electric vor investi primul leu în infrastructura zonei în care ei locuiesc.

   "Cât timp are TRIFU teren aici, n-o să vedeți niciodată curent!" Așa a grăit un înalt funcționar din primăria Alba Iulia unor locuitori din zonă. Pe celebra procedură că pedepsești grupul ca să îndrepți ura lui spre cine vrei într-un fel individul a reușit.
   Din nefericire nu a fost singura zonă din Alba Iulia unde li s-a spus oamenilor asta.  Și unii chiar au crezut și cred minciuna deși toate cartierele dezvoltate după 90' au avut și au aceeași soartă chiar dacă "Trifu" nu a avut teren acolo.
  Acum, revenind la cartierul "Pădurii", vă spun că nu a fost an în care să nu se promită vrute și nevrute dar nu s-a făcut nimic.
  Acum pare mai aproape ca niciodată anul în care vor începe lucrările la rețelele de curent și gaz.
   În schimb oamenii continuă să construiască case superbe și una dintre ele îmi place cel mai mult fiindcă respectă ceea ce este trecut cu sfințenie în Planul Urbanistic General adică zonă pentru case în stil "Transilvănean".
  Semeață, statornică și cu bun gust se înalță, prin urmare, casa lui George Popa chiar la intrare în cartier.
  Cunoscutul medic veterinar se luptă, de ani de zile, să păstreze vie speranța că Alba Iulia poate deveni orașul în care  "Casa Transilvăneană" să fie simbolul construcțiilor frumoase.
  BRAVO GEORGE! 
  MIRCEA TRIFU 2021